handel in vreemde valuta strategie

Aangezien ik reeds wat ervaring op het gebied van Forex handel heb opgedaan, zou ik het met u willen delen. Ik zou echter alle handelaren willen vragen om veel aandacht te besteden aan de handelsuren.

Ik ben nu een goede dealer en kan zeggen dat er strategieën die een 100% hit kans hebben. Na verloop van tijd heb ik geprobeerd veel strategieën. Sommige, in het bijzonder, strategieën op basis van indicatoren, in mijn ervaring, zijn vaak van korte duur. Alle aanwijzingen lijken lang, en korte signalen helaas gewoon te laat. Er zijn vele boeken in de markt die het blauw van de hemel aankondigen. Volgens Wikipedia, echter slechts ongeveer 3 van elke handel is succesvol.

Baanbrekende strategie
Ik was in staat om zeer goede ervaringen met een baanbrekende strategie te bieden. Deze strategie is een dag-Trading strategie.

Update 2017: dit is de beste manier om een demo-account te registreren bij een intermediair.

Kenmerken van deze dag Trading strategie

-Deze strategie is niet gebaseerd op de index, maar is gebaseerd op de wisselkoers werk.

-op basis van verschillende statistieken waaruit blijkt dat de grootste markt beweging plaatsvindt gemiddeld in de ochtend.

-In de ochtend tussen 5,8 a.m. (Frankfurt open), prijsbeweging en volume handel op het laagste niveau. Dit stelt ons in staat om sluit posten te zetten.

-BelangRijk nieuws zal worden gepubliceerd tijdens de dag. Dit stelt ons in staat om deel te nemen in een sterke prijsbeweging.

-We laten de winsten die worden uitgevoerd voor een zeer lange tijd en de houding die zich ontwikkelen tegen ons snel opgelost.

van de strategie:

Deze strategie is alleen geschikt voor EUR/USD en GBP/USD als gevolg van de handel in tijd, grootte en kosten. We traden op tijd frame H1

1. teken de doos die de prijsklasse (hoog, laag) tussen 5 en 8 uur (Duitse tijd) omvat. Zie de foto hieronder.

2. Gebruik de stop of wacht opdracht totdat de prijs breekt de bovenste of onderste regel van het vak

3. uw SL (stop loss) moet worden op de bovenste lijn (Vergeet niet te berekenen spread met korte)

4. als je de positie met 30 punten in onze voorkeur richting, stel SL te worden (zelfs gebroken)

5. uw TP (Reap winst) moet ten minste 75 punten. (tot 200 punten is alle winstgevende)

Waarschuwing: als het blauwe vak groter is dan 40 punten, moet u zich niet gedragen omdat het risico te hoog is voor de gemiddelde dagelijkse transactie.